Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn La Casa PVC vloeren. Wij zijn al 15 jaar dé expert op het gebied van PVC vloeren. In onze winkel in Breda hebben we een breed assortiment van vloeren in verschillende motieven en kleuren. Bij La Casa zijn er PVC vloeren in allerlei prijsklassen, allemaal van de beste kwaliteit en met tal van mogelijkheden. Wij helpen u graag persoonlijk om de vloer van uw dromen te vinden die ook nog eens goed past bij uw interieur. 

PVC vloeren voor uw bedrijf

Heeft u een bedrijf en zoekt u geschikte vloeren? Ook dan bent u van harte welkom bij ons. PVC vloeren lenen zich uitstekend voor dagelijks gebruik en dus ook voor uw kantoor, winkel of bedrijf waar zware machines over de vloeren rollen. Laat u adviseren door onze experts in de winkel bij La Casa en vindt vandaag nog uw PVC vloer voor uw bedrijf.

854

KLANTEN

15

JAAR LEG-ERVARING

Kwaliteit, service en betrouwbaarheid

Bij La Casa kunt u rekenen op de beste service; wij houden van vloeren en gunnen iedereen de mooiste PVC vloeren in huis en op de werkplek. Daarom geven wij u in onze winkel in Breda graag passend advies. Daarnaast staan wij voor betrouwbaarheid. We vinden het belangrijk dat u altijd uit kunt gaan van de beste kwaliteit, zowel in service als in vloeren. 

Het leggen van uw PVC vloeren laat u gerust aan ons over

Naast een ruim aanbod in onze winkel, kunnen wij uw PVC vloer ook voor u leggen. Bij ons hoeft u nooit lang te wachten! La Casa legt uw vloer in Breda en de wijde omgeving. U mag erop vertrouwen dat uw vloer door onze experts zorgvuldig gelegd wordt.

Contact

Heeft u vragen over PVC vloeren of het leggen van de vloer? Neemt u gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel in Breda. We helpen u met liefde en plezier aan uw droomvloer van PVC!